Τηλέφωνο: +357 22 460 622 | Fax: +357 22 460 623

Planet Interactive

16 March 2016

No Comments

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο με θέμα τις “Τεχνικές Μάρκετινγκ/Πωλήσεων με την χρήση Digital Marketing &Κοινωνικών Δικτύων”

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στις 8 & 9 Μαρτίου 2016, στο Ξενοδοχείο Europa Plaza, το Πολυεπιχειρησιακό Σεμινάριο με θέμα τις “Τεχνικές Μάρκετινγκ/Πωλήσεων με την χρήση Digital Marketing & Κοινωνικών Δικτύων”.

Το σεμινάριο οργανώθηκε από το διαπιστευμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Planet Interactive, με εισηγητές τους κυρίους Γιώργο Δημητριάδη MBA, FBIM, CMC & Θεοχάρη Κατράνη ΜΒΑ, ήταν δε εγκεκριμένο και επιχορηγημένο από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου.

Συμμετείχαν ανώτερα στελέχη πολλών εταιρειών από όλη την Κύπρο, μεταξύ των οποίων, η SingularLogic Cyprus Ltd, V.Kallis Electronics Ltd, Felmich Ltd, Fema Outdoor Furniture Ltd, A&T Ξυλουργικές Εργασίες ΛΤΔ, Κatsellis Plastics κα.

Το Τμήμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης της Planet Interactive έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα με επιτυχία ,πέραν των 650 σεμιναρίων, στους θεματικούς τομείς του Μάρκετινγκ, της Οργάνωσης και Διοίκησης Πωλήσεων, του Μάνατζμεντ, της Διοίκησης και Υποκίνησης Ανθρώπινου Δυναμικού και του Digital Marketing & Social Media.