Tο φαγητό και το ποτό αναγνωρίζεται ως η πλέον συχνότερη ψυχαγωγική δραστηριότητα όλων μας, ενώ ο γαστρονομικός τουρισμός αναδεικνύεται παγκοσμίως, ως μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές δραστηριότητες και είναι αλληλένδετος με όλες τις μορφές Τουρισμού.
Με την διεκπεραίωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση:
- να κατανοήσουν τη σημασία και σημαντικότητα του σερβιρίσματος στον τομέα του F&B
- να κατανοήσουν τη σημασία και σημαντικότητα της εξυπηρέτησης στον τομέα του F&B
- να κατανοήσουν τη σημασία και σημαντικότητα της όλης εμπειρίας στον τομέα του F&B
- να αντιληφθούν το ολικό αντίκτυπο και των δύο παραμέτρων στην ικανοποίηση και αντίληψη
- να γνωρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές εξυπηρέτησης παγκοσμίως όπως:
- διεθνείς πρακτικές εθιμοτυπίας
- σχετικές παραδόσεις από το savoir vivre
- βασικές αρχές σερβιρίσματος
- προχωρημένες αρχές σερβιρίσματος
- διαχείριση επιπέδου παραγωγής των τροφίμων